divendres, 20 de setembre del 2013

Presentació del llibre "La mirada de l'òliba. Un antídot contra les crisis" al VAPOR LAB de Reus

Divendres 27 de setembre a les 19.30, explicaré el meu assaig filosòfic sobre la noció de crisi a la seu de VAPOR LAB (c/ Sant Serapi, 2, Reus).
La xerrada, d’una hora aproximadament, consistirà en una síntesi sumària del llibre i en l’esment d’algunes de les qüestions que s’hi tracten. L’exposició tindrà el suport d’una senzilla presentació en PowerPoint per facilitar-ne el seguiment als assistents. Al final, qui ho desitgi podrà aclarir dubtes o expressar la seva opinió en un torn d'intervencions.
Tots els seguidors dels meus blogs hi sou convidats. Hi seran també benvinguts els vostres parents, amics i coneguts que tinguin interès per la lectura, el pensament i, en general, la cultura. Prometo fer-vos quedar bé.
Per altra banda, VAPOR LAB i jo tenim previst oferir un taller de reflexió en la lectura treballant alguns fragments de textos clàssics ─molt rics i significatius, per tant─ a partir del mes d’octubre. El taller pretén donar les eines perquè els assistents s’atreveixin a llegir llibres (sencers o en part) habitualment esquivats pels lectors a causa de la seva dificultat.
Avui, 20 de setembre, al VAPOR LAB hi ha jornada de portes obertes. A partir de les 19.00, l'equip del VAPOR LAB guiarà els presents en una visita interactiva. Si esteu per la dinamització laboral i cultural de Reus, no us la perdeu.